Samenwerken

Samenwerken
Home 9 Samenwerken

Laten we samenwerken!

BusINESS VRAGEN

Ben jij een duurzaam merk of toeristische bestemming op zoek naar een content creator met een achtergrond in marketing? Welkom!

Neem zeker contact op en dan bekijken we samen hoe we jouw merk in de verf kunnen zetten.

Overige vragen

Heb je been idee voor been artikel? Of misschien heb je gewoon wat extra vragen bij één van mijn reisgidsen. Aarzel niet en stuur me zeker en mailtje. 

Klanten

Samenwerken
Italian Tourism Board Logo
Samenwerken
Croatia Tourism Board Logo
Malta tourism Board Logo
Amazing Thailand Logo
Ritz Carlton Logo
Fjallraven Logo
Visit Europe Logo
Armedangels logo
Rove by byron bay logo

Aangeboden Diensten

Samenwerken

Na zeven jaar in marketing (digital & product), startte ik het merk Veggie Wayfarer. Het doel is om duurzame merken te promoten en authentieke reiservaringen in de verf te zetten. Om een beter idee te krijgen waar Veggie Wayfarer voor staat, kun je het gedeelte over mij bekijken.

Voor een overzicht van de diensten scroll je naar beneden.

_________

CONTENT MARKETING

Wil je jouw product of bestemming omtoveren tot een ware belevenis? Samen bespreken we welke deliverables & media het beste werken voor jouw doelgroep. Het merk Veggie Wayfarer heeft een mooie following op sociale media en een sterke passie voor storytelling. Voeg die twee samen en je hebt de bouwstenen van een ijzersterke campagne!

Persreizen – Social Media – Reisgidsen Op Maat

FOTOGRAFIE MATERIAAL

Op zoek naar iemand om je volgende campagnebeelden te maken? Of gewoon op zoek om je product om te zetten in een authentieke ervaring. Ik ben zowel voor als achter de camera bedreven, het zou mij een genoegen zijn om de essentie van jouw merk vast te leggen! Fotografie en videografie van hoge kwaliteit zijn de hoekstenen van elk succesvol marketingplan. Laten we samen een mooi verhaal maken.

Lifestyle Fotografie – Reis Fotografie – UGC Content – Campagne Videografie

CREATIEF SCHRIJVEN

Een goed geschreven artikel dat de perfecte balans vormt tussen informatief en verhalend én dan nog is vindbaar is op Google. Yep, dat kan! Mijn creatieve pen heeft reeds driemaal een prijs gewonnen, en die bekroonde artikels staan dan nog eens op pagina één van Google.

Reisgidsen Op Maat – SEO Geoptimaliseerde Content – Gast Blogposts – Affiliate Marketing

Heb je meer vragen of ben je op zoek naar mijn mediakit?  Schrijf me zeker een mailtje.

Samenwerken