Een reisblog boordevol
authentieke ervaringen .

Homepagina

Dompel je onder in lokale culturen,
ontdek héérlijke veggie gerechten en
leer hoe ook jij easy peasy duurzaam kan reizen.

Homepagina

Hey daar!

Tijd voor een

korte introductie …

Mijn naam is Caroline, de persoon achter de Veggie Wayfarer blog.

Mijn doel met deze reisblog is om je de tools te geven om authentieke reiservaringen na te streven. Het soort trip dat je in contact brengt met lokale culturen en de lokale vegetarische keuken.

Duurzaamheid en duurzaam reizen liggen me nauw aan het hart. Uiteraard is dat makkelijker gezegd dan gedaan! En dat is net waar deze blog kan helpen! Ik probeer jou de info te geven om zo makkelijk mogelijk duurzame keuzes te maken.

Homepagina

Voor reispinspiratie is het hier te doen! Mijn uitgebreide reisgidsen bevatten echt giga veel informatie over de lokale cultuur, geschiedenis en bezienswaardigheden van jouw gekozen bestemming. Verder vind je hier ook tips om lokaal toerisme te ondersteunen. Zo kan jij jouw perfecte reis helemaal op maat uitwerken.

Een reis zonder lekker eten is toch maar een flauw gegeven hoor! De lokale gastronomie is  vaak nauw verbonden met de cultuur en geschiedenis van een plaats. Al smulend een streep cultuur op doen, heerlijk toch! Hier ontdek je alles over lokale culinaire tradities en vegetarische gerechten die je niet wilt missen.

Homepagina
Homepagina

In dit gedeelte vind je informatie over verantwoord toerisme, duurzame acties die je in je dagelijkse leven kunt ondernemen en duurzame (mode)merken. Naarmate ik mijn kennis over duurzaamheid uitbreid, zal deze sectie blijven groeien om je van voldoende bronnen te voorzien.

Inspiratie
per bestemming

Homepagina

MEER LANDEN ONTDEKKEN

Homepagina
Reisgidsen België
Reisgidsen Italië
Reisgidsen Bolivia
Reisgids Oezbekistan

Homepagina